Συμβουλευτική Υποστήριξη ΖεύγουςΘεραπευτική Αντιμετώπιση ΚατάθλιψηςΟμάδες Για Νέους ΓονείςΟμαδική και Ατομική ΨυχοθεραπείαΜαρίνα Κόντζηλα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- Ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία.

- Συμβουλευτική υποστήριξη ζεύγους.

- Θεραπεία για την κρίση πανικού.

- Θεραπευτική αντιμετώπιση κατάθλιψης.

- Θεραπευτική αντιμετώπιση για αγχώδεις διαταραχές.

- Θεραπευτική αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών.

- Θεραπεία σεξουαλικών διαταραχών.

- Θεραπευτική αντιμετώπιση για εθισμό από ουσίες και αλκοόλ.

- Θεραπευτική αντιμετώπιση για εθισμό από τζόγο.

- Θεραπευτική αντιμετώπιση για εθισμό από διαδίκτυο.

- Διαγνωστική αξιολόγηση διαταραχής ελλειματικής προσοχής-υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ).

- Διαγνωστική αξιολόγηση για αυτισμό

- Διαγνωστική αξιολόγηση για δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

- Επαγγελματικός προσανατολισμός εφήβων.

- Υποστήριξη κακοποιημένων γυναικών.

- Υποστήριξη σε άτομα με αναπηρία.

- Διαδικτυακές συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας

- Τηλεφωνικές συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας

- Ψυχολογική υποστήριξη για τον Κορονοϊό

ΤηλεφωνικέςSkypeσυνεδρίες

ΟΜΑΔΕΣ

- Ομάδες αυτογνωσίας για ενήλικες: βιωματική ομάδα ανταλλαγής απόψεων, εμπειριών, προβληματισμών, αναγνώρισης και έκφρασης συναισθημάτων σε ένα άνετο και ασφαλές  κλίμα με την καθοδήγηση ψυχολόγου-συντονιστή της ομάδας. Στην ομάδα μπορούν να συμμετάσχουν άτομα οποιασδήποτε ηλικίας.

- Ομάδες για εποπτεία εκπαιδευτικών: ομάδα εκπαιδευτικών από όλες τις βαθμίδες όπου σε συνεργασία με τον ψυχολόγο αναλύουν δύσκολα περιστατικά που αντιμετωπίζουν στην τάξη (π.χ. σχολικό εκφοβισμό) και μαθαίνουν τους κατάλληλους τρόπους χειρισμού των μαθητών και πως μπορούν να έχουν μια ομαλή και αποτελεσματική συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς και τους συναδέλφους τους.

- Ομάδες για νέους γονείς: ομάδα όπου με τη βοήθεια του ψυχολόγου οι γονείς εκφράζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους,  μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε ένα άνετο κλίμα, εκφράζουν τα συναισθήματά τους και λαμβάνουν κατευθυντήριες γραμμές όσον αφορά στα κύρια ζητήματα που σχετίζονται με τη διαπαιδαγώγηση και την ανατροφή των παιδιών στοχεύοντας στη διαφύλαξη του θεσμού της οικογένειας και στη βελτίωση της επικοινωνίας μέσα στο σπίτι.  

- Ομάδες για εγκύους: ειδική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προετοιμασία για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια, αντιμετώπιση του άγχους και της ανασφάλειας που νιώθει η μέλλουσα μητέρα για τη διαδικασία του τοκετού, θεραπευτική αντιμετώπιση σε γυναίκες που εμφανίζουν επιλόχειο κατάθλιψη.